Hvad er Elgiganten.dk Outlet?

elgiganten

Elgigantens outlet et det perfekte sted at besøge, når du leder efter gode tilbud. Her er store besparelser at hente inden for en lang række varekategorier. Produkterne i Outlet er ikke spritnye, men de er – stort set – som nye, og de sælges til langt under udsalgsprisen. Tit får du op til 30% rabat på denne slags varer.

Outlet hos Elgiganten svarer lidt til, når supermarkedet nedsætter prisen på nogle bøffer, der nærmer sig sidste salgsdag. Men er det ikke også en udmærket ide? I stedet for at smide bøfferne ud, er det da bedre, at du spiser dem. Med 30% rabat. Selvfølgelig forudsat, at bøfferne ikke fejler noget.

Bøfferne fejler ikke noget hos Elgiganten.dk, og de har bestemt ikke overskredet sidste salgsdato. I stedet drejer det sig om varer, der for eksempel har været brugt i udstillinger i en Elgiganten butik, eller måske varer som en kunde har købt og alligevel ikke ville have og derfor har returneret ifølge returretten.

Stærkt nedsatte priser

Disse varer nulstilles og tjekkes af Elgiganten, og derefter kan du købe dem til stærkt nedsatte priser. Når du logger ind på Elgiganten.dk, vil du se, at varerne er opdelt i kategorier. Det gør det nemt for dig at orientere dig mellem de mange gode tilbud. Måske leder du efter noget specielt, og du finder det her.

PC & Tablets

Kigger du for eksempel på kategorien ‘PC & Tablets’, vil du se, at der følger en beskrivelse af de enkelte varer med. Hvis du har prøvet at købe brugte bøger eller tegneserier, vil du genkende systemet. Nogle steder stor der om varen, at den er ‘som ny – i original indpakning’. Det drejer sig garanteret om en kunde, der har fortrudt sit køb og returneret varen, uden at have brugt den.

I den slags tilfælde, hvor varen er ‘som ny’, er besparelsen ikke stor, måske et par hundrede kroner. Men dels har lidt jo også ret, og desuden er der de andre varer, hvor der er tegn på ‘brug’. Her hedder det så i stedet: ‘Brugt – lidt brugsridser kan forekomme’. Den slags varer er fra butikker, hvor de har været brugt til demonstration. Men betyder det noget, at nogle kunder har holdt telefonen i hånden?

20-30% rabat

Produkterne, der har været brugt til demonstration, sælges typisk i Outlet med 20-30% rabat. Så i stedet for at betale 3.700 kr. for en iPhone, kan du få den til 2.800 kr. Faktisk er der jo også noget fornuftigt ved at købe den slags varer, i stedet for absolut at skulle have noget spritnyt, eller vente på det bliver Black Friday. Ligesom med bøfferne. I stedet for at smide tingene ud, er det bedre at bruge dem. Og så sparer du penge oveni.

11 varekategorier

Elgiganten.dk har masser af gode tilbud inden for mange varekategorier. I alt er der 11 forskellige varegrupper, hvor du kan spare gode penge. De vigtigste kategorier er nok disse her:

  • PC & Tablets
  • Mobil & GPS
  • TV & Billede
  • Lyd & Hi-Fi
  • Gaming

Inden for hver af disse vareområder vil du kunne finde virkelig gode tilbud, hvor du kan spare hundredvis af kroner på produkter, der reelt ikke fejler spor. De har blot været pakket ud, og derpå pakket ind igen og returneret. Det er da værd at tjekke. Og så er det desuden sådan, at varerne i Outlet er omfattet af samme rettigheder som helt nye varer. Altså har du stadig 30 dages returret og ret til reklamation.

Hvad er Elgiganten.dk Outlet?
Rul til toppen